Shakebekers bedrukken

Wilt u graag shakebekers bedrukken? Dan bent u op de juiste plek! Op Drinkflessen-bedrukken.nl heeft keuze uit een ruim assortiment. Bovendien zijn er van iedere fles ook talloze verschillende kleuren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan ons assortiment en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wilt u graag eerst meer lezen over de shakebekers? Lees dan hieronder gerust verder over de voordelen en de mogelijkheden.

Shakebekers bedrukken? Dit zijn de voordelen!

Bent u actief met sporten? Of bent u actief bij een sportvereniging en wilt u graag shakebekers bedrukken voor de sporters? Bij ons bent u aan het juiste adres. Shakebekers bedrukken kent meerdere voordelen. Het is niet alleen ideaal voor tijdens het sporten, maar ook zijn de handige flessen herbruikbaar. Lees over de voordelen!

Ideaal voor tijdens het sporten

Iedereen die graag sport kent dit voordeel als geen ander: een shakebeker is nu eenmalig erg handig tijdens het sporten. In de sportschool past zo’n beker perfect in de houder van fitnessapparaten. Tijdens het sporten kan je daardoor gemakkelijk een slok water nemen. Aangezien er ook veel inhoud in zit kunt u er ook nog eens lang mee vooruit. Ideaal voor tijdens het sporten dus.

Duurzame materialen

Alle artikelen worden geleverd met duurzame materialen. De kwaliteit is goed en daarmee gaan de producten ook jarenlang mee. Gelukkig zijn de shakebekers ook nog eens vaatwasbestendig en daarmee hoeft u dus niet met de hand af te wassen! Uiteraard blijft de print er goed opzitten.

Herbruikbaar

Als u shakebekers laat bedrukken kunt u ook nog profiteren van een ander voordeel: deze bekers zijn herbruikbaar. Sterker nog, de bekers gaan jarenlang mee. Dat is natuurlijk bijzonder handig, want veel verschillende mensen kunnen deze bekers dan potentieel zien. Bovendien hoeven mensen geen plastic flesjes meer te gebruiken en dat is natuurlijk erg handig én goed voor het milieu.

Effectieve vorm van marketing

Shakebekers bedrukken is volgens ons een effectieve vorm van marketing. De bekers gaan immers jarenlang mee en men neemt het maar al te graag mee naar de sportschool. Anderen zien dit ook! Daarmee kunt u deze bekers niet alleen voor uzelf of uw onderneming laten bedrukken, maar ook kunt u deze bekers weggeven als relatiegeschenk aan anderen. De mogelijkheden zijn daarmee eindeloos op het gebied van marketing.

Shakebekers bedrukken: ontdek ons assortiment

Wilt u graag shakebekers bedrukken? Momenteel hebben wij twee verschillende varianten in het assortiment. Deze varianten zijn leverbaar in verschillende kleuren. Ook zijn er verschillende formaten waar u uit kunt kiezen.

Twee verschillende varianten

Zoals gezegd zijn er momenteel twee varianten shakebekers in het assortiment. Dit is de Shakebeker 600 ml en de Shakebeker met compartiment. Eerstgenoemd model wordt geleverd met een balletje. Dat voorkomt dat er geen klonten ontstaan bij het maken van een shake. Er geldt voor dit artikel een minimale afname van 100 stuks en de prijs is vanaf 3,59 euro. Als u wilt kunt u ook kiezen voor de shakebeker met compartiment. Deze heeft een inhoud van 500 ml en is leverbaar vanaf 3,99 euro per stuk. Ook hiervoor geldt een minimumafname van 100 stuks.

Leverbaar in verschillende kleuren

De twee varianten zijn allebei leverbaar in meerdere kleuren. Zo kunt u onder andere kiezen uit een groen, blauw, zwart, rood of oranje model. De fles zelf is transparant en daarmee past ieder logo hier goed op. Twijfelt u over de kleurkeuze? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen: we adviseren u graag. Tijdens de digitale proefdruk kunt u zelf eveneens bekijken wat het beste staat op de beker.

Lage minimale afname

Wilt u graag shakebekers bedrukken? Wij hanteren een lage minimale afname vanaf slechts 100 stuks. Bij elk artikel treft u een vanaf-prijs. De prijs is inclusief een kleur op een positie en instelkosten. Uiteraard geldt er een staffelkorting indien u meer stuks afneemt. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Shakebekers bedrukken? Een offerte aanvragen is vrijblijvend

Shakebekers laten bedrukken? Een offerte aanvragen via ons is altijd vrijblijvend. U kunt zelf aangeven hoeveel stuks u nodig heeft en van welk product. Per product treft u een offerteformulier op de productpagina. In de offerte krijgt u een altijd een handig overzicht van de kosten. Zoals gezegd is de offerte vrijblijvend: u zit dus nog helemaal nergens aan vast. Indien u akkoord gaat met de offerte ontvangt u van ons een proefdruk op basis van uw artwork.

Gratis digitale proefdruk

Als u artikelen laat bedrukken wilt u er natuurlijk van verzekerd zijn dat de artikelen goed zijn. Daarom is het wel zo prettig als u dan een digitale proefdruk kunt ontvangen. Uiteraard is dat bij ons het geval: daar betaalt u ook helemaal niets voor. Dat is écht gratis. Door middel van de digitale proefdruk kunt u alvast zien hoe het eruit komt te zien. Bent u het eens met het ontwerp? Dan kunt u het goedkeuren en gaan wij voor u aan de slag. Wilt u nog iets wijzigen? Dan is dat uiteraard ook geen probleem! Wij voeren het door alvorens wij starten met printen.

Waarom kiezen voor Drinkflessen-bedrukken.nl?

Wilt u graag shakebekers bedrukken? Dan bent u op onze website zonder twijfel aan het juiste adres. Drinkflessen-bedrukken.nl is namelijk onderdeel van Brandmore Industries en daarmee hebben we al meer dan 15 jaar ervaring in het vak. Kies voor ons en profiteer van onze unieke voordelen:

  • Bedrijven hebben de mogelijk om achteraf te betalen. Dat betekent dat u dus eerst een levering krijgt voordat u betaalt. Uiteraard ontvangt u van ons netjes een factuur;
  • Wij hanteren snelle levertijden. Uw bedrukte artikelen worden standaard binnen 14 dagen geleverd. Heeft u een spoedlevering nodig? Ook dit behoort tot de mogelijkheden;
  • Alles wordt voor u geregeld van A tot en met Z. Bij ons bent u in goede handen;
  • Alle bedrukkingen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ook de flessen, bekers en andere artikelen zijn duurzaam en gaan lang mee;
  • U geniet van scherpe tarieven in een heldere offerte. Betaal niet langer te veel en kies voor Drinkflessen-bedrukken.nl!

Ontdek het overige assortiment en profiteer van kortingen

Ons assortiment bestaat niet alleen maar uit shakebakers die u kunt laten bedrukken. Er zijn nog talloze andere artikelen waarvoor u bij ons terecht kunt. Wat dacht u bijvoorbeeld van een waterfles met infuser? Of wilt u misschien wel een bedrukte bidon? Ontdek ons uitgebreide assortiment en profiteer van een staffelkorting indien u meerdere artikelen afneemt.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u graag contact met ons opnemen? Dan kunt u ons op meerdere manieren bereiken. Uiteraard kunt u een mailtje sturen, maar u kunt ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via het nummer +31 (0) 50 – 542 63 92 (werkdagen, van 09.00 tot en met 17.00 uur) of per mail op info@brandmore.nl. Uiteraard horen wij graag van u.