Thermosbeker bedrukken

Wilt u graag een thermosbeker bedrukken? Op onze website bent u dan aan het juiste adres. U heeft keuze uit twee verschillende varianten, welke verkrijgbaar zijn in verschillende formaten en kleuren. Wij hanteren een lage minimale afname en de bekers zijn van hoge kwaliteit. Uiteraard kunt u uw logo erop bedrukken en ontvangt u van tevoren eerst een proefdruk van ons. Navigeer direct naar de productpagina en vraag een vrijblijvende offerte op. Wilt u eerst graag meer lezen? Lees dan hieronder over de mogelijkheden.

Waarom een thermosbeker bedrukken?

Een thermosbeker bedrukken is een ontzettend duurzame keuze. U kunt al bekers bedrukken vanaf slechts 50 exemplaren. Het totaalbedrag is altijd inclusief een kleur en is inclusief instelkosten. Een offerte opvragen is altijd vrijblijvend en u heeft keuze uit meerdere kleuren. Lees hieronder over de voordelen.

Duurzame materialen

Als u een thermosbeker wilt laten bedrukken kiest u via ons altijd voor duurzame materialen. Daarmee gaan de thermosbekers ook met gemak enkele jaren mee. Duurzaamheid is voor ons een belangrijk thema.

Lage minimale afname

Wij hanteren altijd een lage minimale afname. Als u een thermosbeker wilt laten bedrukken hoeft u er maar minimaal 50 stuks af te nemen. Bij het artikel treft u een vanaf-prijs, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Uiteraard geldt er een staffelkorting indien u meer stuks afneemt. Eventueel kunt u dit ook combineren met andere artikelen. Wilt u bijvoorbeeld ook een aantal eco-drinkwaren bestellen? Of wilt u graag kiezen voor de BOGO-bekers? Dan kan dat uiteraard ook!

Ideaal voor hergebruik

De bekers zijn ontzettend handig voor hergebruik. Alle modellen zijn vaatwasbestendig en daarmee is het ook nog eens erg gemakkelijk af te wassen. De print blijft er ook bij vele wasbeurten opstaan. Daarmee is het artikel ook ideaal voor hergebruik en kunt u er jarenlang van genieten.

Effectieve marketing

Een thermosbeker bedrukken? Dat is pas echt effectieve marketing! Het is de goedkope keuze en het is bijzonder effectief. Zo’n dergelijke beker gaat immers jarenlang mee en blijft daardoor ook lang in iemand zijn of haar bezit. De handige bekers kunnen overal mee naar toe worden genomen en zullen daardoor ook bij een groot publiek opvallen. Erg effectief dus!

Thermosbeker bedrukken: dit zijn uw keuzemogelijkheden

Wilt u graag een thermosbeker bedrukken? Dan heeft u keuze uit talloze verschillende varianten. Momenteel zijn er twee bekervarianten waar u uit kunt kiezen, maar u kunt wel flink variëren in kleuren. Uiteraard kunt u het persoonlijk maken door hierop uw eigen logo te bedrukken.

Twee bekervarianten

Op moment van schrijven heeft u keuze uit twee verschillende bekervarianten. Deze bekers zijn de Easy lock lekvrije mok en de Titanen Mok. Eerstgenoemde variant heeft een inhoud van 300 ml en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Op de productafbeelding ziet u een rode variant, maar u kunt dit model ook krijgen in de kleuren wit, zwart of zilver/grijs. U kunt zelf een keuze maken uit het aantal drukkleuren en u kunt aangeven waar u het logo geprint wilt hebben. Op de productpagina kunt u ook een video bekijken van dit exemplaar.

Als alternatief kunt u ook kiezen voor de Titanen mok. Dit exemplaar is zilver/grijs van kleur en heeft iets meer inhoud: 450 ml. Daarmee kunt u er dus meerdere bakjes koffie in bewaren. Ook hiervoor geldt: u kunt aangeven waar u het logo wilt printen. De prijs is altijd inclusief een kleur op een positie en de instelkosten.

Verkrijgbaar in meerdere kleuren

Binnen ons assortiment heeft u doorgaans keuze uit meerdere kleuren. Zo is de Easy lock lekvrije mok bijvoorbeeld verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Het is raadzaam om hier goed over na te denken. Als u een thermosbeker laat bedrukken is het belangrijk dat uw logo er mooi uitspringt. Heeft u bijvoorbeeld een donker logo? Dan is een witte thermosbeker vaak de juiste keuze. Heeft u daarentegen juist een licht logo? Dan kunt u beter kiezen voor een donkere variant thermosbeker. Uiteraard assisteren wij u hier ook graag bij. U ontvangt bovendien altijd een digitale proefdruk voordat wij daadwerkelijk starten met printen.

Leverbaar vanaf 50 stuks

Als u een thermosbeker wilt laten bedrukken zult u hier minimaal 50 stuks van moeten afnemen. In verhouding tot veel andere bedrukkingsbedrijven hanteren wij een lage minimale afnamehoeveelheid. Als u veel meer stuks afneemt kunt u uiteraard wel profiteren van een scherpe staffelkorting. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Thermosbeker bedrukken? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u graag thermosbekers laten bedrukken? Vraag dan gerust een offerte aan (altijd vrijblijvend). Bij het offerteformulier kunt u aangeven welk aantal u graag wilt van een bepaald artikel en u kunt aanvullende informatie versturen. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven welke kleuren u graag wilt gebruiken of wanneer u de bekers geleverd wilt hebben. Zorg ervoor dat u uw naam, e-mailadres en telefoonnummer ook invult. We kunnen dan contact met u opnemen voor de verdere afhandeling. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend, dus u zit nog helemaal nergens aan vast.

Gratis digitale proefdruk

Als u via ons een thermosbekers laat bedrukken ontvangt u, indien gewenst, eerst een gratis digitale proefdruk. Op basis van de digitale proefdruk kunt u alvast inzien hoe het artikel eruit komt te zien. Kunt u zich vinden in het ontwerp? Dan zullen wij direct voor u aan de slag gaan en kunt u de bekers binnen 14 dagen in huis verwachten. Wilt u toch nog iets wijzigen aan het ontwerp? Dan zullen wij dit eerst aanpassen alvorens dit naar de drukker gaat. Zo ontvangt u altijd de juiste artikelen in huis.

Waarom kiezen voor Drinkflessen-bedrukken.nl?

Drinkflessen-bedrukken.nl biedt talloze voordelen ten opzichte van andere leveranciers. Kies voor ons en profiteer van de onderstaande voordelen:

  • Achteraf betalen voor bedrijven. Bedrijven ontvangen keurig een factuur na levering. Consumenten dienen wel van tevoren te betalen;
  • Snelle levering. Uw bedrukte artikelen worden geleverd binnen 14 dagen na acceptatie van de opdracht. Eventueel behoort een spoedlevering ook tot de mogelijkheden. Informeer gerust naar de mogelijkheden;
  • We regelen alles van A tot en met Z voor u;
  • Goede kwaliteit. Zowel de thermoflessen als de bedrukkingen zijn van hoge kwaliteit;
  • Scherpe tarieven. Bij ons betaalt u nooit te veel, maar altijd een eerlijke prijs. Vraag gerust een vrijblijvende offerte op.

Bekijk onze andere artikelen en profiteer van een staffelkorting!

Thermosbekers bedrukken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Echter hebben wij nog veel meer te bieden binnen ons assortiment. Zo kunt u onder andere coffee to go bekers bedrukken, heeft u keuze uit een ruim eco-assortiment en kunt u waterflesjes bedrukken. De keuzemogelijkheden zijn daarmee eindeloos. Vraag gerust een offerte aan en profiteer van een staffelkorting indien u meerdere artikelen bestelt.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u graag een offerte-aanvraag indienen? Dan kunt u simpelweg navigeren naar de productpagina. Heeft u echter nog vragen en neemt u daarom liever eerst even contact op? Of wilt u uw aanvraag liever telefonisch doorgeven? Dan kan dat natuurlijk ook. Neem gerust contact met ons op: telefonisch zijn wij bereikbaar op het nummer +31 (0) 50 – 542 63 92 of u kunt mailen naar info@brandmore.nl. Uiteraard horen wij graag van u.