Waterflesjes bedrukken

Wilt u graag waterflesjes laten bedrukken? Dan bent u op onze website aan het juiste adres. Er zijn talloze leuke ontwerpen waar u uit kunt kiezen. Naar wens kunt u hier uw eigen logo en/of teksten op laten plaatsen. Waterflesjes bedrukken is niet alleen goedkoop, maar ook valt dit erg op onder uw doelgroep. Op deze pagina leest u daar meer over. Wilt u liever direct een offerte aanvragen? Dan kan dat natuurlijk ook: dien hier een offerte-aanvraag in.

Waarom waterflesjes bedrukken?

Waterflesjes bedrukken kent ontzettend veel voordelen. Zo vallen waterflessen altijd op, is het de gezonde keuze en is het voordelig en duurzaam. Het betreffen immers geen flesjes die u direct weggooit na gebruik. Deze flesjes kunnen gewassen en opnieuw gevuld worden. Hieronder volgt een overzicht met de belangrijkste voordelen.

Opvallend

Het voordeel van waterflessen is dat dit erg opvalt. Als u prachtige waterflesjes laat bedrukken zal dat opvallen bij uw doelgroep. U kunt zelf ook veel invloed uitoefenen op het design. Op die manier kunt u altijd kiezen voor waterflessen die ertoe doen.

Gezond

Waterdrinken is gezond: dat weet iedereen. In principe moeten men twee liter water per dag drinken. Mensen drinken nu eenmaal liever water uit een fles dan uit een glas. Als u waterflesjes laat bedrukken en deze weggeeft kunnen mensen deze dus meerdere keren gebruiken. Op die manier wordt uw bedrijfsnaam en logo iedere dag weer getoond.

Voordelig en duurzaam

Waterflesjes bedrukken hoeft gelukkig ook helemaal niet duur te zijn. Hoe meer waterflessen u afneemt, hoe goedkoper u deze kunt laten voorzien van uw eigen print, logo en teksten. Deze duurzaam flessen gaan bovendien ontzettend lang mee. U kunt dus jarenlang plezier hebben van deze investering.

Waterflesjes bedrukken: welke mogelijkheden heb ik?

Als u waterflesjes wilt laten bedrukken heeft u keuze uit meerdere type flessen. Zo kunt u onder andere kiezen voor BOGO, de luxere varianten, plastic modellen, shakebekers, thermoflessen en waterflessen met een fruitfilter. Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden.

BOGO

De BOGO-fles is een populaire waterfles met een duurzaam karakter. Bij elke aankoop van een BOGO-fles wordt er ook een exemplaar gedoneerd aan een Afrikaanse scholier. Als bedrijf toont u dan ook aan dat u maatschappelijk betrokken bent. Deze flessen zijn bovendien van hoge kwaliteit en zijn leverbaar in verschillende kleuren. Er zijn ook verscheidene designs beschikbaar en dat maakt deze fles zeker een aanrader.

Luxe varianten

U kunt ook kiezen voor een van de luxere varianten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Luxe Travellers waterflessen. Er zijn meerdere kleuren en modellen beschikbaar. Bovendien kunt u ook kiezen voor verschillende maten. Wilt u bijvoorbeeld graag literflessen of is een fles van een halve liter al voldoende? Er bestaan ook enkele tussenmaatjes. Daarmee zijn er meer dan voldoende keuzemogelijkheden binnen dit assortiment. U kunt zowel teksten als logo’s op deze waterflesjes laten bedrukken.

Plastic

Kiest u liever voor de plastic variant? Dan heeft u bijzonder veel keuzemogelijkheden. Dit assortiment bestaat uit ontzettend veel verschillende varianten. Er is zelfs een drinkfles met speaker beschikbaar als u dat graag wilt. Als u uw relaties wilt verrassen kan dat nog weleens een goede keuze zijn.

Shakebekers

U kunt ook kiezen voor de zogeheten shakebekers. Zoals de naam al doet vermoeden zijn dit bekers waarmee u shakes kunt maken. Dat is natuurlijk ideaal voor sporters. Bent u sponsor van een sportevenement met uw onderneming? Dan kunt u overwegen om deze shakebekers met uw logo te laten maken. U kunt de deelnemers dan een exemplaar geven: iedereen zal met uw shakebeker lopen én dat draagt natuurlijk positief bij aan de naamsbekendheid van uw onderneming.

Thermoflessen

De thermoflessen zijn ook populaire flessen waar u uit kunt kiezen. In verschillende branches maakt men hier maar al te graag gebruik van. Vooral in de bouw zijn thermoflessen bijzonder populair. Daarmee kan koffie en thee warm gehouden worden als er geen verse koffie of thee voor handen is. Bent u actief in de bouwbranche of wilt u om een andere reden kiezen voor thermoflessen? Wij bieden een ruim assortiment met verschillende soorten flessen.

Waterfles met fruitfilter

U kunt ook waterflesjes met een fruitfilter laten bedrukken. Hier is een speciale filter toegevoegd waar u fruit aan kunt toevoegen. Dat zorgt ervoor dat u een smaakje kunt toevoegen aan het water. Veel mensen vinden water met een smaakje lekkerder dan gewoon water. Daarom kan dit nog weleens een goede keuze zijn. U kunt deze waterflesjes bedrukken tegen een scherpe prijs. Enkele flesjes kunt al afnemen vanaf slechts 100 stuks.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u graag waterflesjes laten bedrukken? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Bij het offerteformulier kunt u aangeven welk aantal u graag wilt van een bepaald artikel en u kunt aanvullende informatie versturen. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven welke kleuren u graag wilt gebruiken of wanneer u de flesjes geleverd wilt hebben. Zorg ervoor dat u uw naam, e-mailadres en telefoonnummer ook invult. We kunnen dan contact met u opnemen voor de verdere afhandeling. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend, dus u zit nog helemaal nergens aan vast.

Waarom kiezen voor drinkflessen-bedrukken.nl?

Drinkflessenbedrukken.nl biedt verschillende voordelen ten opzichte van de meeste andere leveranciers. Om deze redenen kiest u voor ons:

  • Achteraf betalen voor bedrijven. Bedrijven ontvangen keurig een factuur na levering;
  • Snelle levering. Uw bedrukte waterflessen worden geleverd binnen 14 dagen na acceptatie van de opdracht;
  • We regelen alles van A tot en met Z voor u;
  • Goede kwaliteit. Zowel de waterflessen als de bedrukkingen zijn van hoge kwaliteit;
  • Scherpe tarieven. Bij ons betaalt u nooit te veel, maar altijd een eerlijke prijs.

Vrijblijvend advies nodig?

Wilt u graag waterflesjes laten bedrukken, maar heeft u toch nog enkele vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. Wij helpen u graag met het vinden van het juiste product. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier, via ons e-mailadres info@brandmore.nl of u kunt u telefonisch bereiken op +31 (0) 50 – 542 63 92. We horen graag van u.