Waterfles met infuser

Een waterfles met infuser wordt steeds populairder. Deze waterflessen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Wilt u graag kiezen voor een variant met uw eigen logo en/of teksten? Dien dan een vrijblijvende offerte-aanvraag in én we gaan voor u aan de slag.

Wat is een waterfles met infuser?

Wat is een waterfles met infuser precies? Het is een fles waarbij ruimte is voor fruit. Vaak is er in het midden een speciaal gedeelte waar u fruit in kunt stoppen. Dat kan bijvoorbeeld een citroen zijn zodat er meer smaak ontstaat. Uiteraard kunt ook kiezen voor aardbeien, kiwi’s of andere fruitsoorten. Er zijn verschillende formaten en designs waar u uit kunt kiezen. Alle flessen hebben in ieder geval iets met elkaar gemeen: overal kunt u uw op logo laten bedrukken.

Waarom kiezen voor een waterfles met infuser?

Een waterfles met infuser wordt steeds populairder. Iedereen weet dat men minimaal twee liter water per dag moet drinken. Daarom zijn waterflessen ook ideaal om weg te geven: u bent er immers van verzekerd dat deze echt gebruikt gaan worden en niet belanden in een kast. Hieronder leest u over de verschillende voordelen.

Vergroot de naamsbekendheid van uw onderneming

Wilt u graag relatiegeschenken weggeven? Of bent u sponsor van een toernooi of evenement en wilt u uw steentje bijdragen? Dan kunt u kiezen voor een waterfles met infuser. Deze flessen vallen op en met uw logo erop vergroot dit de naamsbekendheid van uw onderneming en/of merk. Er zijn talloze designs waar u uit kunt kiezen en daarmee kiest u altijd voor een model dat past bij uw organisatie.

Hoge kwaliteit flessen

Als u kiest voor een van de waterflessen binnen ons assortiment bent u ervan verzekerd dat u kiest voor hoge kwaliteit. Alle producten zijn uitgebreid getest op kwaliteit: daarom hebben we ook maar een select assortiment beste alleen de beste flessen!

Water met een smaakje

Het is algemeen bekend dat men twee liter water per dag moet drinken. Toch grijpen veel mensen niet naar een glas met water. Een waterfles met infuser is daarmee het perfecte alternatief. Daarmee kunnen uw relaties ook nog een smaakje toevoegen. U bent er dus van verzekerd dat de flessen echt gebruikt gaan worden. Niet alleen handig voor uw relaties en/of personeel, maar ook voor de naamsbekendheid van uw merk.

Gezond

Waterdrinken is gezond. Als u kiest voor waterflessen als relatiegeschenk draagt u weer een steentje bij aan de gezondheid van uw relaties. Dat zal altijd positief worden ontvangen. Een waterfles met infuser weggeven is daarmee de perfecte keuze. Er zijn talloze leuke designs en keuzemogelijkheden voor de verschillende flessen, dus lees gerust verder!

Waterfles met infuser: welke keuzemogelijkheden zijn er?

Als u wilt kiezen voor een waterfles met infuser als relatiegeschenk heeft u keuze uit talloze varianten. Er zijn niet alleen verschillende modellen, maar u kunt ook kiezen voor verschillende formaten. Hieronder leest u over de mogelijkheden.

Verschillende modellen

Er zijn talloze verschillende modellen waar u uit kunt kiezen. Zo zijn er verscheidene ronde modellen, maar heeft u ook keuze uit ovalere modellen. Ook in de breedte zijn er veel verschillende keuzemogelijkheden. U kunt daarvoor simpelweg ons overzicht met bekijken: waterfles met fruitfilter.

Diverse kleuren

Uiteraard heeft u ook keuze uit verschillende kleuren. Er zijn enkele plastic varianten die doorzichtig zijn. De kleur van de dop kunt u dan nog wel zelf kiezen. Er zijn ook enkele modellen met een gekleurde fles.

Kies het juiste formaat

Er zijn ook verschillende formaten waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een halve liter fles, maar ook zijn er andere formaten waar u uit kunt kiezen. Hierbij kunt u denken aan 650 ml of 800 ml. De minimale afname voor de verschillende modellen betreft vaak 100 stuks. Dit staat per artikel omschreven in de productomschrijvingen.

Dien een vrijblijvende offerte-aanvraag in

Wilt u graag kiezen voor een waterfles met infuser? Dan kunt u een vrijblijvende offerte-aanvraag indienen. Bij elk product staat een offerteknop. Hier kunt u de nodige gegevens invullen: zo kunt u de aantallen aangeven (minimaal 100 stuks), het aantal drukkleuren en ook kunt u aanvullende wensen aangeven. Vul tot slot nog uw naam, e-mailadres en telefoonnummer in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Uw offerte-aanvraag is vrijblijvend, wat inhoudt dat u nog nergens aan vastzit.

Gaat u akkoord met de offerte? Dan gaan we direct voor u aan de slag. Graag ontvangen we van u artwork en we maken dan directe een digitale impressie. Als u daar akkoord op geeft zullen we producten voor u gaan bedrukken. De levering vindt plaats op de gewenste leverdatum én op het op afleveradres dat u aangeeft. Een spoedlevering behoort, tegen meerprijs, tot de mogelijkheden. Laat het ons gerust weten!

Waarom drinkflessen-bedrukken.nl?

Drinkflessen-bedrukken.nl is onderdeel van Brandmore Industries en heeft ruim 15 jaar ervaring in deze branche. Als u kiest voor ons bedrijf kunt u genieten van talloze voordelen:

  • Bedrijven kunnen hun facturen achteraf betalen. U ontvangt de factuur bij levering van de artikelen;
  • U kunt uitgaan van een snelle levering. Spoedlevering behoort bovendien tot de mogelijkheden;
  • We regelen alles voor u van A tot en met Z;
  • Alle producten op onze website zijn van hoge kwaliteit;
  • Wij hanteren altijd scherpe én eerlijke prijzen. De prijzen worden uiteraard omschreven in de offerte.

Advies op maat nodig?

Wilt u graag de waterfles met infuser bestellen, maar wilt u liever advies op maat? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Op werkdagen zijn wij bereikbaar en dan helpen we u natuurlijk maar al te graag. U kunt ons rechtstreeks mailen op info@brandmore.nl of u kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 (0) 50 – 542 63 92. We horen graag van u.