Bedrukte bidon

Heeft u altijd al graag een bedrukte bidon willen hebben? Dan is dit uw kans! U kunt namelijk voordelig bidons bedrukken via onze website. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en ontwerpen waar u uit kunt kiezen. Naar wens kunt u uw eigen logo en/of teksten op de fles zetten. Een bedrukte bidon hoeft ook helemaal niet duur te zijn! Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden. Wilt u liever direct een offerte-aanvraag indienen? Dan kan dat natuurlijk ook. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

De voordelen van een bedrukte bidon

Een bedrukte bidon is erg interessant vanuit marketingoogpunt. Bidons vallen namelijk op en vrijwel iedereen wil er wel graag eentje hebben. Vanwege het duurzame karakter kunnen de bidons bovendien steeds opnieuw gebruikt worden. Water drinken is gezond en met een bedrukte bidon stimuleert u het water drinken. Hieronder volgt een overzicht van enkele belangrijke voordelen.

Opvallend design van een bedrukte bidon

Een bedrukte bidon valt ontzettend op. Als u bidons laat bedrukken zal dat opvallen bij uw doelgroep. Qua design heeft u bovendien ontzettend veel mogelijkheden. U kunt een eigen ontwerp aanleveren, maar wij kunnen natuurlijk ook voor u aan de slag. Er zijn enkele standaardmodellen die al erg opvallen. Daarvoor kunt u uiteraard ons productoverzicht bekijken.

Gezonde keuze

Water drinken is ontzettend belangrijk. Dagelijks dient u ongeveer twee liter water te drinken. Plastic flesjes zijn niet goed voor het milieu én een bedrukte bidon kunt u daarentegen wel steeds opnieuw gebruiken. Op zo’n bidon kunt u uw logo laten bedrukken en op die manier valt het lekker op. Daarmee stimuleert u met uw onderneming een duurzame keuze.

Duurzaam

Deze duurzame vorm van marketing hoeft gelukkig ook helemaal niet duur te zijn. U kunt namelijk al bidons laten bedrukken vanaf slechts een aantal stuks. Alles kunt u voorzien van de nodige teksten en de bidons gaan bijzonder lang mee.

Bedrukte bidon: welke mogelijkheden zijn er?

Wilt u graag een bedrukte bidon van hoge kwaliteit? Dan bent u op onze website aan het juiste adres. U heeft namelijk ontzettend veel mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld variëren in het formaat, maar ook in bijvoorbeeld kleuren. Er zijn zelfs transparante bidons beschikbaar. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden.

Diverse modellen

Het aanbod aan sportbidons is enorm. Zo kunt u kiezen uit talloze verschillende modellen. Wellicht had u van tevoren gedacht dat bidons er allemaal hetzelfde uitzien. Toch is dat niet zo, want ook hier kan in design flink mee gevarieerd worden. Zo zijn er modellen met een ronde dop, heeft u keuze uit modellen met een haakje en kunt u kiezen voor een ovaal design. In ons productoverzicht kunt u gemakkelijk en snel inzien welke modellen er allemaal zijn.

Verschillende maten

Qua formaten heeft u ook ontzettend veel keuze. Zo kunt u kiezen uit een 500 ml model, maar ook kunt u kiezen voor de 750 ml modellen. Dat is natuurlijk een persoonlijke keuze. 500 ml is fijn formaat, omdat deze ook praktischer is. Er past dus evenveel in als in een plastic flesje water.

Verschillende kleuren

Uiteraard heeft u ook keuze uit talloze kleuren. U kunt kiezen voor standaardkleuren zoals wit en zwart, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere kleur. Zo zijn er bijvoorbeeld ook oranje, groene of gele modellen beschikbaar. Kiest u liever voor blauw of rood? Dan behoort dat uiteraard ook tot de mogelijkheden. In het productoverzicht kunt u ook een aantal voorbeelden zien.

Bedrukte bidon laten ontwerpen? Vraag een offerte aan!

Wilt u graag een bedrukte bidon laten ontwerpen? Dan kunt uiteraard een offerte-aanvraag indienen. Dat werkt erg eenvoudig. Als u naar het productoverzicht surft kunt u bekijken welke modellen er allemaal beschikbaar zijn. Zodra een geschikt model heeft gevonden kunt u hierop klikken. Daar kunt u vervolgens een offerte-aanvraag indienen. Zorg ervoor dat u alle gegevens invoert. Zo wordt er onder andere gevraagd naar uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Op die manier kunnen wij netjes contact met u opnemen. Op korte termijn ontvangt u van ons een offerte met een scherpe prijs.

Gratis proefdruk

Wilt u graag eerst weten hoe het design eruit komt te zien? Dan kunt u een gratis proefdruk aanvragen. Dit is een digitaal proefdruk. U kunt dus live uw wijzigingen doorgeven als u nog iets anders wilt zien. Zodra u dit goedkeurt zullen wij vervolgens voor u aan de slag gaan. U kunt uiteraard zelf aangeven waar en wanneer u uw producten bezorgd wilt hebben.

Waarom kiezen voor ons?

Een bedrukte bidon laten ontwerpen is voor veel mensen geen alledaagse taak. Dat is echter voor ons wel het geval. Iedere dag bedrukken wij weer talloze artikelen voor de meest uiteenlopende klanten. Onze voordelen:

  • Bedrijven kunnen achteraf betalen. U ontvangt een factuur;
  • Snelle levering. Uw sportbidons worden binnen 14 dagen geleverd nadat wij de opdracht hebben geaccepteerd. Wilt u een nóg snelle levertijd? Een spoedlevering is ook mogelijk;
  • We regelen alles van A tot Z voor u, zoals het hoort;
  • De bidons zijn van hoge kwaliteit;
  • Scherpe prijzen. U betaalt een eerlijke prijs voor uw producten;
  • Korting indien u in bulk bestelt.

Bekijk ook onze andere artikelen

Wilt u graag andere drinkflessen bedrukken? Dan kan dat uiteraard ook. Zo kunt u bij ons ook terecht voor onder andere bekers, eco drinkwaren of bogo-flessen. Alle flessen hebben een duurzaam karakter én dat vinden wij ook erg belangrijk. U kunt hier ook alle producten bekijken.

Neem contact met ons op

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een bedrukte bidon? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. We bieden u graag vrijblijvend advies. Indien u nog ergens twijfels over heeft kunt u uiteraard ook vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn op meerdere manieren bereikbaar. U kunt ons mailen op het e-mailadres info@brandmore.nl of u kunt op werkdagen bellen naar +31 (0) 50 – 542 63 92. We horen graag van u.