Waterfles met logo

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema bij zowel organisaties als consumenten. Ook steeds meer mensen zijn zich ervan bewust dat water drinken erg belangrijk is. U kunt deze twee zaken met elkaar combineren: kies voor duurzame waterflessen! Daarmee kan iedereen elke dag voldoende water drinken. En dat niet zomaar in een fles, maar in een waterfles met logo. En dat uiteraard met een logo van uw eigen organisatie. In dit artikel leest u meer over de mogelijkheden. Wilt u liever een offerte-aanvraag indienen? Vraag hier een snelle en vrijblijvende offerte aan.

Voordelen waterfles met logo voor uw organisatie

Er zijn allerlei manieren hoe u nieuwe klanten kunt verwerven. U kunt grootschalige marketingacties inzetten voor een breed publiek, u kunt gericht adverteren of kunt u hopelijk genieten van mond-tot-mondreclame. Naamsbekendheid voor een organisatie is in ieder geval erg belangrijk. Als consumenten uw merk en/of logo zien zal dat onbewust bijdragen aan de naamsbekendheid van uw organisatie. Dat kan natuurlijk met een waterfles met logo. Hieronder volgen alle voordelen van deze vorm van marketing.

Meer naamsbekendheid met een waterfles met logo

In eerste instantie zorgt een waterfles met logo natuurlijk voor een hogere naamsbekendheid van uw organisatie. U kunt de waterflessen weggeven aan consumenten, maar ook aan uw personeel of aan zakelijke contacten. Als zij worden gezien met uw sportieve flessen zal dat onbewust bijdragen aan meer naamsbekendheid van uw organisatie. Dat resulteert in meer klanten en meer omzet.

Waterfles met logo van hoge kwaliteit

Als u kiest voor onze organisatie kiest u uiteraard voor flessen van hoge kwaliteit. Alle waterflessen in ons assortiment zijn getest op kwaliteit. In het assortiment treft u daarom ook maar een select aantal flessen. Alleen de beste drinkflessen zijn toegevoegd.

De gezonde keuze

Water drinken is ontzettend belangrijk. Men wordt geadviseerd om iedere dag twee liter water te drinken. Over het algemeen drinken mensen niet zo vlot uit glazen water, maar een halve liter fles is wel erg prettig. Als u dan een waterfles met logo kunt verzorgen is dat natuurlijk erg interessant.

Duurzaam karakter

De combinatie van water drinken en kwalitatieve flessen zorgt voor een duurzaam karakter. Als consumenten iedere keer weer plastic flesjes water gebruiken is dat natuurlijk niet goed voor het milieu. Daar kunt u nu op inspelen! Maak er gebruik van en vraag een offerte aan.

Waterfles met logo: verschillende flessen beschikbaar

Als u wilt kiezen voor een waterfles met logo heeft u keuze uit talloze verschillende flessen. Zo kunt u niet alleen combineren met kleuren en formaten, maar ook kunt u kiezen uit verschillende modellen. Hieronder leest u daar meer over. Wilt u liever bekijken hoe de flessen eruitzien? Navigeer dan direct naar onze shop voor een handig overzicht.

Diverse formaten

Als u wilt kiezen voor een waterfles met logo heeft u keuze uit verschillende formaten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een fles met 500 ml inhoud, maar ook voor een fles met 750 ml inhoud. Over het algemeen zijn de halve liter flessen erg populair. Dit is namelijk hetzelfde formaat als een plastic flesje water. Heeft u meer nodig? Dan kunt u uiteraard ook kiezen voor het grotere formaat.

Verschillende kleuren beschikbaar

Naast verschillende formaten zijn er ook verscheidene kleuren beschikbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor rode, blauwe of groene modellen. Kiest u liever voor zwart of wit? Dan kan dat uiteraard ook. Neutrale kleuren zijn natuurlijk handig als u graag wilt dat uw waterfles met logo opvalt. Vooral het logo zal in dat geval opvallen. Als u wilt dat de fles opvalt kunt u ook kiezen voor bijzonder lichte kleuren. Zo kunt u zelfs roze of oranje exemplaren krijgen. Bekijk het totaaloverzicht voor de mogelijkheden.

Vierkant of rond model?

U kunt kiezen uit verschillende modellen. Zo kunt u kiezen voor vierkante of ronde modellen. Ook in de hoogte en breedte kunnen de verschillende drinkflessen van elkaar verschillen. Ook hiervoor kunt u een kijkje nemen in de shop.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u graag een waterfles met logo laten ontwerpen? Dan kunt u uiteraard een vrijblijvende offerte-aanvraag indienen. Bij elk product treft u een offerteknop. Daar kunt u alle nodige gegevens invoeren. Zo kunt u aangeven hoeveel aantallen u nodig heeft, hoeveel drukkleuren u wilt en of u nog eventuele wensen heeft. Houd er rekening mee dat er wel een minimumafname geldt. Uw offerte-aanvraag is echt vrijblijvend: u zit dus helemaal nergens aan vast.

Gaat u akkoord het offertevoorstel? Dan gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag. Met behulp van uw artwork maken we graag een digitale impressie. Indien u daar ook mee akkoord bent starten we het printproces. Binnen 14 dagen ontvangt u vervolgens uw waterflessen. Een eventuele spoedlevering behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Daarom kiest u voor ons!

Drinkflessen-bedrukken.nl is onderdeel van Brandmore Industries en heeft meer dan 15 jaar ervaring in deze branche. Als u kiest voor ons bedrijf kunt u genieten van talloze voordelen:

  • Bedrijven kunnen hun facturen achteraf betalen. U ontvangt de factuur bij levering van de artikelen;
  • U kunt uitgaan van een snelle levering. Spoedlevering behoort bovendien tot de mogelijkheden;
  • Alles wordt voor u geregeld van A tot en met Z;
  • Alle drinkflessen zijn van hoge kwaliteit;
  • Wij hanteren altijd scherpe én eerlijke prijzen. De prijzen worden uiteraard omschreven in de offerte. Deze offerte is altijd vrijblijvend.

Bekijk ook onze andere artikelen

Een waterfles met logo is prachtig! Eventueel kunt u ook terecht voor talloze andere drinkflessen op onze website. Zo kunt u ook kiezen voor de populaire BOGO-drinkflessen of kunt u kiezen voor verschillende bekers. Ook bidons en sportbidons behoren tot de mogelijkheden.

Meer weten?

Wilt u graag de waterfles met logo bestellen, maar wilt u eerst nog meer weten? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Op werkdagen zijn wij bereikbaar en dan helpen we u natuurlijk maar al te graag. U kunt ons rechtstreeks mailen op info@brandmore.nl of u kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 (0) 50 – 542 63 92. We horen graag van u.