Bedrukte koffiebekers

Wilt u graag bedrukte koffiebekers voor uw onderneming bestellen? Dan bent u op onze website aan het juiste adres. U kunt extra voordelig kiezen voor bedrukte koffiebekers. Er geldt een lage minimale afname en we hanteren scherpe tarieven. Op deze overzichtspagina leest u daar meer over. Wilt u graag direct een offerte-aanvraag indienen? Vraag hier direct een vrijblijvende offerte aan.

Voordelen van bedrukte koffiebekers

Wilt u graag kiezen voor bedrukte koffiebekers voor uw onderneming of voor de lokale sportclub? Dan bent u op onze website aan het juiste adres. U heeft meer dan voldoende keuze uit verschillende soorten koffiebekertjes. Uiteraard kunt u kiezen voor een standaardontwerp, maar desgewenst kunt u ook kiezen voor een opvallend ontwerp. Hieronder volgt een overzicht van de voordelen.

Bedrukte koffiebekers met een opvallend ontwerp

Als u wilt kiezen voor bedrukte koffiebekers kunt u kiezen voor koffiebekertjes met een opvallende opdruk. Dat is natuurlijk leuk voor u op uw bedrijfslocatie, maar ook bijvoorbeeld wanneer u zich op een beurs bevindt. Het is natuurlijk interessant als beursgangers met uw koffiebekertjes rondlopen. Daarmee onderscheidt u zich flink van anderen.

Duurzaam bedrukte koffiebekers

Bedrukte koffiebekers zijn niet alleen interessant als marketinginstrument. Het is ook simpelweg veel duurzamer dan de standaard plastic bekertjes. Zo kunt u onder andere kiezen voor de eco drinkwaren uit ons assortiment. Binnen dit assortiment treft u ook verscheidene koffiebekertjes.

Bedrukte koffiebekers: welke mogelijkheden zijn er?

Wilt u graag kiezen voor bedrukte koffiebekers? Dan heeft u verscheidene mogelijkheden. Natuurlijk kunt u een eigen ontwerp aanleveren en kunt u daardoor eindeloos combineren. Hieronder volgt een overzicht van enkele mogelijkheden.

Diverse kleurmogelijkheden

Uiteraard heeft u keuze uit verschillende kleuren. Wilt u graag combineren tussen meerdere kleuren? Dan kan dat. U kunt de koffiebekertjes eventueel ook indelen in meerdere patronen. De mogelijkheden zijn echt eindeloos. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Verschillende formaten

Uiteraard heeft u ook keuze uit verschillende formaten. Wilt u graag grote bedrukte koffiebekers? Of kiest u toch liever voor de ietwat kleinere varianten? Net als bij de lokale koffiehuisjes kunt u ook hier kiezen uit verschillende formaten. Als u uw order plaatst kunt u natuurlijk ook verschillende formaten bestellen. Zo kunt u een X-aantal bestellen van small, maar kunt u ook kiezen voor de large-modellen. Ook hiervoor geldt: samen komen we er wel uit. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. We helpen u graag verder en adviseren u graag.

Verscheidene modellen

Wellicht zult u denken: een koffiebeker is toch een koffiebeker? Dat is niet helemaal waar. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende modellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de ecobekers, maar ook kunt u kiezen voor coffee to go bekers. Er zijn ook enkele exemplaren met een harde buitenkant, terwijl er ook modellen zijn met een zachte buitenkant. Er zijn zelfs heuse leakproof-modellen. Daarmee zijn er dus veel meer koffiebekers dan u misschien gedacht heeft. Uiteraard kunt ons assortiment bekijken en de prijzen opvragen. Hoe meer u afneemt, hoe beter uw deal is. U kunt immers een flinke korting krijgen als u in bulk bestelt. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan en ontdek de mogelijkheden. We helpen u graag verder.

Overleg uw design

Als u uw bedrukte koffiebekers wilt bestellen kunt u zelf een design overleggen. Eventueel kunnen wij u hier ook bij helpen. Stuur gerust uw logo door en we gaan graag voor u aan de slag. Heeft u al een kant-en-klaar design waar wij mee aan de slag kunnen? Dan kunt u dat uiteraard ook doorsturen. Eventueel hebben wij ook ontwerpers die voor u aan de slag komen.

Gratis digitale proefdruk

Als u wilt kunt u ook een digitale proefdruk krijgen van uw bedrukte koffiebekers. U kunt dan online zien hoe het ontwerp eruitziet. Bent u akkoord bent met het ontwerp? Dan kunnen wij we order voor u doorzetten. Wilt u toch nog iets wijzigen aan het ontwerp? Dan kunnen we dat uiteraard nog voor u wijzigen. We zullen u nadien nogmaals het proefdruk laten zien totdat u akkoord bent. Vervolgens gaan we voor u aan de slag. Op die manier werken wij snel en efficiënt. We zullen de order pas doorzetten als u helemaal tevreden bent. Daarom is de digitale proefdruk ook gratis en ontvangt u uw koffiebekertjes pas als deze naar uw wens zijn.

Waarom kiezen voor drinkflessen-bedrukken.nl?

Wilt u graag bedrukte koffiebekers bestellen? Dan bent u op onze website aan het juiste adres. U profiteert van de volgende voordelen:

  • Bedrijven kunnen achteraf betalen. Daarvoor ontvangt u een factuur met een betaaltermijn van 14 dagen;
  • U kunt profiteren van een vlotte levering. De bedrukte artikelen worden binnen 14 dagen bij u thuis of op uw kantoor bezorgd. Eventueel behoort een spoedlevering ook tot de mogelijkheden;
  • We regelen alles van A tot Z voor u, zoals u het hoort;
  • De bedrukte koffiebekers zijn van hoge kwaliteit;
  • U kunt ook kiezen voor het duurzame eco-assortiment;
  • U kunt profiteren van hoge kortingen indien u uw producten in bulk bestelt.

Bekijk onze andere artikelen

Naast bedrukte koffiebekers kunt u ook kiezen uit talloze andere artikelen. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor drinkflessen, bekers, bidons en BOGO-artikelen. Uiteraard heeft u keuze uit de duurzame varianten als u dat graag wilt. Alle artikelen zijn van hoge kwaliteit. Op het gebied van koffie zijn er ook nog thermosbekers beschikbaar. Daarmee kunt u de koffie warm houden en dat is natuurlijk wel erg handig als u actief bent op de werkplaats.

Neem contact met ons op

Wilt u graag bedrukte koffiebekers afnemen? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. Indien u toch eerst nog meer wilt weten over de mogelijkheden kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij zijn zowel per mail als telefonisch bereikbaar. Via de mail bereikt u ons via info@brandmore.nl. Kiest u liever voor telefonisch contact? Op werkdagen, gedurende kantooruren, kunt u ons bereiken op +31 (0) 50 – 542 63 92. We horen graag van u.