De voordelen van relatiegeschenken

Als u wilt kunt u uw klanten en relaties verscheidene leuke relatiegeschenken geven. Zo kunt u bijvoorbeeld drinkflessen bedrukken, maar er zijn ook andere items waar u uit kunt kiezen. Wat zijn nu precies de voordelen van relatiegeschenken? In dit artikel vertellen we u daar graag meer over.

1. Een relatiegeschenk blijft hot

Een relatiegeschenk is en blijft altijd hot. Daarmee is een relatiegeschenk ook allesbehalve achterhaald. Echter zijn bepaalde geschenken wel nogal standaard. Als u uw relatie een bedrukte pen of een muismat geeft is dat natuurlijk nogal standaard. Desalniettemin kan dit nog steeds een goed cadeau zijn. Wilt u liever kiezen voor een uniek cadeau met oog op duurzaamheid? Dan kunt u natuurlijk kiezen voor onze drinkflessen.

2. Lage kosten, hoge impact

Een van de belangrijkste voordelen van relatiegeschenken is dat er een hoge impact is tegen een lage prijs. Immers kunt u voordelig bidons bedrukken en deze weggeven aan uw klanten en relaties. Zo’n bedrukte bidon staat dan altijd op het bureau en dat is iets waar uw klanten u steeds weer aan herinneren. U kunt de kosten daarmee erg laag houden, maar toch is er een grote impact. Vooral voor bestaande klanten is dit erg aantrekkelijk.

3. Relatiegeschenken spelen in op emotie

Een relatiegeschenk kan een emotionele waarde overdragen en/of toevoegen aan de relatie die een klant of relatie met u heeft. Andere marketingmiddelen kunnen dit niet zo goed bereiken. Dat kan weer zorgen voor stimulerende en motiverende acties.

4. Zeer geschikt voor bestaande relaties

Relatiegeschenken bieden vooral veel voordelen bij bestaande relaties. Het is een goedkope manier om bestaande contacten te behouden. Bij het verstevigen van de relaties kan een leuk geschenk een sterke rol vervullen. Immers kunt u uw relaties goed en weet u wat u het beste kunt geven. Een goed uitgekozen geschenk zorgt voor een positieve impact.

5. Rechtstreeks bij de doelgroep

Relatiegeschenken bieden nog meer voordelen: u kunt erg specifiek op zoek naar het juiste cadeau. Een geschenk is namelijk een direct en persoonlijk kanaal. Op die manier heeft u weinig budget nodig voor maximaal effect. Er gaat bovendien ook weinig van uw boodschap verloren, omdat u het geschenk rechtstreeks bij uw doelgroep bezorgt.

6. De mogelijkheden zijn eindeloos

Eerder kon u nog maar kiezen uit een beperkt aantal relatiegeschenken. Tegenwoordig heeft u enorm veel keuze. Zo kunt u tegenwoordig niet alleen maar kiezen uit simpele memoblaadjes, maar ook bijvoorbeeld uit bedrukte koffiebekers. Ook kunt u speciale eco drinkwaren bedrukken. Zo heeft u een veel uitgebreidere keuze dan tien jaar geleden.

7. Cadeaus worden gewaardeerd

Het is altijd leuk om iets te krijgen. Daarom worden cadeaus ook simpelweg erg gewaardeerd. U heeft moeite gestoken in de relatie en uw relatie wil dan ook iets terugdoen. Gratis cadeaus blijven goed ontvangen worden en aangezien het tegen een laag bedrag kan is dit natuurlijk ook erg interessant.

8. Meer werkzaamheden

Relatiegeschenken bieden ook voordelen voor op de werkvloer: het zorgt simpelweg voor meer werk. Het zijn daarmee goede marketingmiddelen voor meer werkzaamheden.

9. Het is leuk om iets weg te geven

Het is natuurlijk ook simpelweg leuk om iets weg te geven. Als uw relatie hier blij van wordt, en het kost u relatief weinig, geeft dat natuurlijk ook altijd een prettig gevoel. Doe uw klant daarom ook een plezier en kies voor een uniek geschenk! De overige voordelen van relatiegeschenken spreken eveneens voor zich.

10. Concurrenten doen het ook

En natuurlijk is het ook belangrijk om het volgende in uw achterhoofd te houden: concurrenten doen het simpelweg ook. Ook uw concullega’s zien de voordelen van relatiegeschenken. Daarom kan het ook erg lonen om hier toch maar eens tijd en moeite in te investeren.

De leukste relatiegeschenken vindt u op Drinkflessen-bedrukken.nl!

Er zijn talloze leuke relatiegeschenken waar u uit kunt kiezen, maar de leukste en uniekste relatiegeschenken vindt u bij ons. Zo kunt u talloze leuke bekers, bidons, drinkflessen en BOGO-flessen laten bedrukken. U heeft keuze uit een bijzonder ruim assortiment en bovendien kunt u kiezen uit opvallende drukwerken. Dit valt op die manier extra op bij uw doelgroep en dat zal uw business een flinke boost geven.

Gratis digitale proefdruk

Als u wilt kunt u ook een digitale proefdruk krijgen van uw bedrukte flessen. U kunt dan online zien hoe het ontwerp eruit komt te zien. Gaat u akkoord bent met het ontwerp? Dan kunnen wij we bestelling voortzetten. Wilt u echter nog iets wijzigen aan het ontwerp? Dan kunnen we dat uiteraard nog voor u wijzigen. Nadien zullen we de proefdruk nogmaals laten zien totdat u akkoord bent. Vervolgens gaan we pas voor u aan de slag. Op die manier werken wij snel en efficiënt en hoeft u niet eerst te wachten op een sample. We zullen de order pas doorzetten als u helemaal tevreden bent. Daarom is de digitale proefdruk ook gratis en ontvangt u uw drinkflessen pas als u tevreden bent over het ontwerp.

Waarom kiezen voor Drinkflessen-bedrukken.nl?

Wilt u graag kiezen voor de leukste drinkflessen en wilt u volop profiteren van de voordelen van relatiegeschenken? Kies voor ons en profiteer van de onderstaande voordelen:

  • Bedrijven kunnen achteraf betalen. Uiteraard ontvangt u een factuur na levering;
  • U kunt profiteren van een bijzonder snelle levering. De bedrukte artikelen worden binnen slechts 14 dagen bij u thuis of op uw kantoor bezorgd. Wilt u kiezen voor een nog snellere levering? Dan kunt u ook kiezen voor een spoedlevering;
  • We regelen alles van A tot Z voor u, zoals het hoort;
  • Al onze artikelen zijn van hoge kwaliteit;
  • U kunt ook kiezen voor een duurzaam eco-assortiment. Daarvoor hebben wij een speciale sectie op onze website;
  • U kunt profiteren van hoge kortingen indien u uw producten in bulk bestelt. Informeer naar de mogelijkheden en profiteer!

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in bedrukte artikelen? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. Navigeer naar de contactpagina en neem vrijblijvend contact met ons op.