Welke duurzame relatiegeschenken zijn er?

Natuurlijk is het altijd prettig om iets te krijgen. Ook wanneer u jarig bent vindt u het leuk om iets te krijgen. Duurzaamheid wordt steeds een belangrijker thema. Om aan de vraag te kunnen voldoen zijn er tegenwoordig veel duurzame relatiegeschenken waar u uit kunt kiezen. Waaruit kunt u allemaal kiezen? U leest het in dit artikel.

Duurzame relatiegeschenken zijn de trend

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema in de Nederlandse maatschappij. Niet alleen de overheid probeert te verduurzamen, maar ook consumenten letten steeds vaker op hoe een product gemaakt is. Duurzame relatiegeschenken gaan ook langer mee, dus het is ook een win-winsituatie om deze te geven én te krijgen. Het laat ook zien dat u als gever bewust bent met het milieu en zelf een duurzame visie heeft.

De leukste duurzame relatiegeschenken

We beginnen dan nu echt met de lijst: hieronder volgen de leukste relatiegeschenken van dit moment.

ECO-koffiekopjes

Vrijwel iedereen drinkt elke dag wel een bakje koffie of een glaasje thee. Het is dan natuurlijk wel erg prettig als we kunnen drinken uit een duurzame verpakking. Zo kunt u onder andere kiezen voor duurzame koffiecups. Het voordeel van deze ECO-drinkwaren is dat u vooralsnog koffie mee kunt nemen voor onderweg zonder dat u hierbij het milieu schaadt. De standaard plastic bekertjes zijn niet bepaald goed voor het milieu. Dit is daarom ook een ideaal relatiegeschenk. Uiteraard kunt u deze naar wens ook bedrukken en dat maakt het extra persoonlijk.

Drinkflessen

Wilt u graag duurzame drinkflessen bedrukken? Dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor de flessen uit ons assortiment. Geen nood: alle flessen uit het assortiment hebben een duurzaam karakter. Deze flessen zijn gemaakt van stevige materialen en zijn ingekocht bij een duurzame leverancier. Daarmee maakt u altijd de juiste keuze en zal uw klant erg tevreden zijn met het product.

ECO-pennen

Het klinkt natuurlijk een beetje suf: een pen weggeven. Toch is dit wel degelijk een goed idee. Een pen wordt immers nog iedere dag gebruikt en bovendien kunt u tegenwoordig kiezen voor de ECO-variant. Zo zijn er heuse ECO-pennen. Dit zijn meestal houten varianten die ook nog eens extra opvallen. Helaas kunt u deze pennen niet via deze website bestellen, maar u kunt wel surfen naar Kubusblok.nl. Hier heeft u keuze uit een bijzonder ruim assortiment voor een scherpe prijs.

Notitieboekjes

Als u wilt kiezen voor duurzame relatiegeschenken kunt u ook simpelweg kiezen voor een aantal notitieblokjes. Het is misschien niet erg origineel en niet erg fancy, maar het is zeker erg nuttig. Het komt altijd van pas en dat is natuurlijk wel erg prettig. U kunt dit ook nog eens laten personaliseren met een speciale cover of u kunt kiezen voor een persoonlijke boodschap binnenin het notitieblokje. Dat maakt het een bijzonder cadeau. Ook hiervoor geldt: u kunt dit artikel niet bestellen op onze website, maar u kunt wel surfen naar Notitieblok.nl.

Duurzame reisaccessoires

Gaan uw relaties graag op reis? Dan is het natuurlijk uitermate leuk om duurzame reisaccessoires te krijgen. Iedereen vindt het leuk om op reis te gaan én voorbereid op reis gaan is natuurlijk nog beter. Zo kunt u bijvoorbeeld een reiskoffer geven of u kunt kleinere artikelen geven. Als het maar een duurzaam karakter heeft natuurlijk! Het aantal personalisatiemogelijkheden is ook nog eens eindeloos en daarmee lijkt dit zeker een goede keuze.

BOGO-flessen

De BOGO-flessen zijn ontzettend duurzaam. BOGO staat voor ‘buy one, give one’. Als u deze flessen laat bedrukken doneert u dus ook direct hetzelfde aantal aan Afrikaanse kinderen. Dit komt rechtstreeks terecht bij scholen in Afrika en daarmee is dit misschien wel het meeste duurzame geschenk uit dit lijstje. Scholieren kunnen op die manier hygiënisch water drinken. BOGO plaatst met enige regelmaat succesverhalen op hun website en wij zijn daarom ook trots dat wij deze drinkflessen verkopen op onze website. U kunt de flessen uiteraard laten bedrukken tegen een scherp tarief. Deze flessen zijn iets duurder dan de meeste andere artikelen op onze website, maar hebben ook een bijzonder duurzaam karakter.

Katoenen tassen

Veel mensen doen iedere dag wel een kleine boodschap. Daarvoor kunt u natuurlijk elke dag weer een nieuw tasje kopen. Echter kunt u er ook voor kiezen om een katoenen tas mee te nemen. U hoeft dan niet iedere keer weer € 0,30 (of meer) te betalen bij de kassa en bovendien gaat zo’n katoenen tas ook nog eens veel langer mee. Er zijn allerlei varianten waar u uit kunt kiezen en uiteraard zijn bedrukkingen ook mogelijk.

Eetbare producten

Er zijn uiteraard ook nog veel eetbare producten die u kunt geven. Zo zijn er talloze eetbare duurzame relatiegeschenken waar u uit kunt kiezen, waaronder Tony’s Chocolonely en Divine chocolade. Het is natuurlijk ook altijd prettig om iets eetbaars te krijgen, maar het is natuurlijk wel zo dat dit opgegeten wordt. Uw cadeau wordt misschien snel weer vergeten, omdat het niet tastbaar is zoals de rest van de artikelen uit dit lijstje.

Bekijk ons assortiment

Er zijn ontzettend veel duurzame relatiegeschenken waar u uit kunt kiezen. Op deze website kunt u alles omtrent drinkflessen bekijken. Ons assortiment is bijzonder uitgebreid en u heeft talloze keuzemogelijkheden. Wij hanteren snelle levertijden en we assisteren u graag in uw keuze. Bent u op zoek naar een ander product? Drinkflessen-bedrukken.nl is onderdeel van Brandmore Industries. Op de hoofdwebsite kunt u nog ontzettend veel andere producten vinden! Zo vindt u altijd een geschikt relatiegeschenk. Komt u er niet helemaal uit? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen en dan helpen wij u graag verder.

Neem contact met ons op

Wilt u graag advies op maat ontvangen of heeft u nog enkele vragen over onze producten? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij zijn per e-mail bereikbaar, maar ook kunt u ons telefonisch bereiken. U kunt ons rechtstreeks mailen op info@brandmore.nl of u kunt ons op doordeweekse dagen bellen op het nummer +31 (0) 50 – 542 63 92. Uiteraard staan we u zo snel mogelijk te woord. We horen graag van u.