Waterfles met fruitfilter bestellen? Bekijk het assortiment!

Als u gezond wilt leven zijn er talloze zaken waar u rekening mee moet houden. Zo moet u bijvoorbeeld voldoende water drinken, maar ook zult u voldoende vitamines moeten binnenkrijgen. Daarom is het belangrijk dat u voldoende fruit consumeert. Het zou natuurlijk wel erg prettig zijn als u water en fruit met elkaar kunt combineren. Gelukkig is dit nu ook echt mogelijk. U kunt namelijk een waterfles met fruitfilter bestellen. Naar wens kunt u deze ook laten bedrukken met uw eigen logo. Wilt u graag meer informatie? Lees dan het onderstaande artikel of navigeer direct naar ons assortiment. In het assortiment kunt u eenvoudig en snel een offerte opvragen.

Wat is een waterfles met fruitfilter?

Een waterfles met fruitfilter is simpelweg een fles waarbij niet alleen ruimte is voor water, maar ook voor fruit. In het speciale gedeelte kunt u stukjes fruit toevoegen. Zo kunt u bijvoorbeeld citroen toevoegen als extra smaakmaker. Ook andere populaire fruitsoorten, waaronder aardbeien of kiwi’s zijn populair. Als u ons assortiment doorzoekt heeft u keuze uit talloze verschillende designs en flessen. Op alle flessen kunt u uw logo laten bedrukken.

Waarom kiezen voor een waterfles met fruitfilter?

Een waterfles met fruitfilter is ontzettend populair. U zult ongetwijfeld weten dat het aanbevolen is om minimaal twee liter water per dag te drinken. Het is dan wel zo prettig als u beschikt over een hervulbare fles. Daarmee kunt u dit artikel ook prima weggeven aan uw klanten en/of relaties. Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste redenen waarom u zou kunnen kiezen voor deze unieke flessen.

De naamsbekendheid van uw onderneming vergroten

Het weggeven van relatiegeschenken is altijd een verstandig idee. Het vergroot nu eenmaal de naamsbekendheid van uw onderneming en klanten denken sneller aan u. Een waterfles met fruitfilter ziet er ook nog eens bijzonder uit. Het design valt daarmee altijd op. Het aanbod aan designs is uiteenlopend en daarmee kunt u altijd kiezen voor een fles die past bij uw organisatie.

Een waterfles met fruitfilter is van hoge kwaliteit

Wilt u graag duurzame flessen bestellen die lang meegaan? Een waterfles met infuser is dan absoluut een verstandige keuze. Deze flessen zijn namelijk uitgebreid getest op kwaliteit en gaan bijzonder lang mee. Niet alleen de fles is stevig, maar ook het mechanisme aan de binnenkant is van hoge kwaliteit.

Waterfles met fruitfilter: water drinken met een smaakje

Zoals gezegd is het belangrijk om iedere dag water te drinken. Twee liter water wordt aanbevolen. Toch kan dat al enigszins saai gaan worden. Immers bevat water geen smaak. U kunt hier simpelweg een beetje smaak aan toevoegen door een citroen toe te voegen. Als dit dan via een aparte ingang kan worden toegevoegd is dat natuurlijk erg prettig. Op die manier slikt u geen pitjes door tijdens het drinken.

Gezonde keuze

Tot slot is het ook simpelweg de gezonde keuze. Twee liter water per dag drinken is de norm en op deze manier is dat niet eens erg vervelend. Water met een smaakje is lekker en een goed alternatief voor een colaatje. Een waterfles met fruitfilter is daarmee een absolute aanrader. Aangezien u keuze heeft uit talloze verschillende modellen is de keuze snel gemaakt.

Waterfles met fruitfilter bestellen: dit zijn uw keuzemogelijkheden

Als u een waterfles met fruitfilter wilt bestellen heeft u keuze uit talloze mogelijkheden. Zo zijn er verschillende designmogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Ook zijn er nog weer verschillende formaten waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een ovaal model, maar ook een rond model. Wilt u het liefste een fles van 500 ml of mag deze toch kleiner? Lees over de mogelijkheden of bekijk direct ons assortiment.

Diverse modellen

Er zijn verschillende modellen waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor ronde modellen, maar ook zijn er bijvoorbeeld ovale modellen. In de breedte zijn er ook meerdere keuzemogelijkheden. Een waterfles met fruitfilter is er daarmee in verschillende formaten.

De meest uiteenlopende kleuren

Naast verschillende modellen heeft u ook keuze uit verschillende kleuren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een basic model met een zwarte kleur, maar ook kunt u kiezen voor een wit model. Kiest u liever voor een gekleurd model? Ook deze zijn simpelweg beschikbaar. Het is simpelweg raadzaam om het assortiment te bekijken. Zo ontdekt u over de verschillende kleuren en modellen.

Verschillende formaten

Wilt u graag kiezen voor een waterfles met fruitfilter van 500 ml? Of kiest u liever voor een slag groter? De mogelijkheden zijn er. Ontdek ons assortiment en bekijk welke mogelijkheden er allemaal zijn. Zo heeft u bijvoorbeeld ook keuze uit de formaten 650 of 800 m. De minimale afname voor de verschillende modellen betreft doorgaans 100 stuks. Dit staat per artikel omschreven in de productomschrijvingen.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wilt u graag een waterfles met fruitfilter bestellen én wilt u graag daarop uw logo laten bedrukken? Dan kunt u uiteraard een vrijblijvende offerte-aanvraag indienen. Hier kunt u de nodige gegevens invullen: zo kunt u de aantallen aangeven (minimaal 100 stuks), het aantal drukkleuren en ook kunt u aanvullende wensen aangeven. Vul tot slot nog uw naam, e-mailadres en telefoonnummer in en we nemen in dat geval zo snel mogelijk contact met u op. Uw offerte-aanvraag is vrijblijvend, wat inhoudt dat u nog nergens aan vastzit.

Kunt u zich vinden in de offerte? Dan gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag. Graag ontvangen we van u artwork en we maken dan directe een digitale impressie. Als u daar akkoord op geeft zullen we producten voor u gaan bedrukken. De levering vindt plaats op de gewenste leverdatum én op het op afleveradres dat u aangeeft. Een spoedlevering behoort, tegen meerprijs, tot de mogelijkheden. Laat het ons gerust weten!

Gratis digitale proefdruk

Als u een waterfles met fruitfilter wilt bestellen met logo is het natuurlijk wel zo prettig als u weet hoe het ontwerp eruit komt te zien. Daarom kunt u van ons een gratis digitale proefdruk ontvangen. Pas als u uw akkoord geeft op het ontwerp starten wij met het bedrukkingsproces.

Waarom kiezen voor drinkflessen-bedrukken.nl?

Drinkflessen-bedrukken.nl is onderdeel van Brandmore Industries en heeft daarmee ruim 15 jaar ervaring in deze branche. Als u kiest voor ons bedrijf kunt u genieten van talloze voordelen:

  • Bedrijven kunnen hun facturen achteraf betalen. U ontvangt de factuur bij levering van de artikelen;
  • U kunt uitgaan van een snelle levering binnen slechts 14 dagen. Spoedlevering behoort bovendien tot de mogelijkheden;
  • We regelen alles voor u van A tot en met Z, zoals u dat van ons gewend bent;
  • Alle producten op onze website zijn van hoge kwaliteit. Dat beloven we;
  • Wij hanteren altijd scherpe én eerlijke prijzen. De prijzen worden uiteraard altijd helder omschreven in de offerte.

Advies op maat nodig?

Wilt u graag een waterfles met fruitfilter bestellen, maar wilt u liever eerst even vrijblijvend advies inwinnen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Op werkdagen zijn wij bereikbaar en dan helpen we u natuurlijk maar al te graag. U kunt ons rechtstreeks mailen op info@brandmore.nl of u kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 (0) 50 – 542 63 92. We horen graag van u.