Wat is een BOGO fles?

Heeft u weleens gehoord van een BOGO fles? Deze flessen worden in Nederland ontwikkeld en hebben een uniek karakter. BOGO staat namelijk voor buy one, give one. Dat betekent dat u er eentje koopt en eentje weggeeft. Iedere fles die u weggeeft wordt verstrekt aan een Afrikaanse scholier. Op die manier kunnen ook zij hygiënisch water drinken. Wilt u hier meer over weten? Lees dan gerust dit artikel. Vindt u dit een prachtig concept en wilt u hier wel graag gebruik van maken? Navigeer dan naar ons assortiment en ontdek de mogelijkheden.

Wat is BOGO en waar staat het voor?

BOGO staat voor buy one, give one. Het is een verantwoorde en duurzame manier van het uitdelen van water. De fles is herbruikbaar en bovendien ook nog eens volledig te personaliseren. Met iedere aangekochte fles wordt er eentje weggegeven. De fles wordt uitgebracht door het merk Join-the-Pipe en is een transparante of matte drinkfles van BPA-vrij plastic. Alle drinkflessen van het merk zijn van Nederlandse bodem. Bent u geïnteresseerd in dit product? Bekijk dan ons assortiment. Op moment van schrijven zijn er maar liefst negen verschillende formaten beschikbaar.

Waarom kiezen voor een BOGO fles?

Een BOGO fles is dé duurzame keuze. U kiest niet alleen voor een kwalitatieve fles, maar ook geeft u bij iedere fles een fles weg. Daarmee is dat een echt duurzaam product. Hieronder volgen de voordelen van deze prachtige flessen.

Een BOGO fles is een duurzaam product

Een BOGO fles is simpelweg een duurzaam product. Daarmee bedoelen we niet alleen dat de fles lang meegaat, maar daarmee bedoelen we ook vooral dat u hier minderbedeelden mee helpt. Afrikaanse scholieren die geen vers water mee naar school kunnen krijgen kunnen met uw steun vooralsnog schoon drinkwater krijgen. Het is daarmee een donatie waarvan u zelf ook kunt profiteren. Immers krijgt u zelf ook een prachtig product én is het een win-winsituatie.

U helpt de minderbedeelden met een BOGO fles

Wilt u graag anderen helpen? Dan kunt u deze flessen bestellen. Door eentje te kopen en eentje weg te geven helpt u anderen die het echt hard nodig hebben.

Ideaal voor hergebruik

Een BOGO fles kunt u meerdere keren gebruiken. Daarmee is het product veel duurzamer dan een plastic flesje water. Plastic is erg slecht voor het milieu, terwijl deze flessen zijn gemaakt van eco-vriendelijke materialen. Daarmee maakt u een bewuste keuze die goed is het voor het milieu.

Goede vorm van marketing

Wilt u graag een BOGO fles bestellen? Dat is een verstandig idee, want het is nu eenmaal een krachtige manier van marketing. Zo kunt u uw klanten en/of relaties een duurzame fles geven. Bovendien geeft u, zoals gezegd, ook een fles weg. Dit prachtige verhaal kunt u ook communiceren naar uw klanten. Dat kan een heuse marketingstunt zijn voor uw organisatie.

BOGO fles bedrukken: dit zijn uw keuzemogelijkheden

Wilt u graag een BOGO fles bedrukken? Dan heeft u talloze keuzemogelijkheden. Zo kunt u niet alleen kiezen uit verschillende formaten, maar ook zijn er verscheidene modellen en kleuren beschikbaar. Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden. Wilt u liever direct het assortiment bekijken? Dan behoort dit uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Verschillende modellen

Er zijn verschillende modellen waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u namelijk kiezen voor een vrij basic model, maar u kunt ook kiezen voor een luxere variant. Eerstgenoemde model is zoals gezegd vrij basic, maar ook voordeliger dan het luxe model. Het luxe model heeft een prachtige uitstraling en het logo van uw bedrijf springt er hier ook goed uit. Deze fles is wel iets duurder. Vraag gerust een vrijblijvende offerte op en ga na wat de mogelijkheden zijn.

Diverse kleuren

Er zijn diverse kleuren waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u niet alleen kiezen voor een wit of zwart model, maar ook kunt u kiezen voor talloze leuke kleuren. Zo heeft u de keuze uit blauw, groen, oranje, rood of roze. De luxe modellen zijn, op moment van schrijven, alleen beschikbaar in de kleuren wit en zwart. Mochten hier later ook nog andere versies van komen zullen wij dit artikel uiteraard updaten. Het assortiment is uiteraard ook altijd up-to-date in onze shop.

BOGO fles bedrukken? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u graag een BOGO fles laten bedrukken? Dan kunt u uiteraard een vrijblijvende offerte-aanvraag indienen. Bij elk product treft u een handige offerteknop waar u op kunt klikken. Daar kunt u alle nodige gegevens invoeren. Zo kunt u aangeven hoeveel aantallen u nodig heeft, hoeveel drukkleuren u wilt en of u nog eventuele wensen heeft. Houd er rekening mee dat er wel een minimumafname geldt. Dit staat omschreven bij elk product. Uw offerte-aanvraag is bij ons altijd vrijblijvend: u zit daarmee dus nog helemaal nergens aan vast.

Gaat u akkoord met het voorstel? Dan gaan we direct voor u aan de slag. Met behulp van uw artwork maken we graag een digitale proefdruk (daarover leest u straks meer). Indien u daar ook mee akkoord bent starten we de bedrukkingen. Binnen 14 dagen ontvangt u vervolgens uw sportbidons. Een spoedlevering behoort eventueel ook tot de mogelijkheden. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Een spoedlevering is wel tegen meer prijs.

De voordelen van Drinkflessen-bedrukken.nl

Drinkflessen-bedrukken.nl is onderdeel van Brandmore Industries en heeft al meer dan 15 jaar ervaring in deze branche. Kiest u voor ons? Dan kunt u genieten van de onderstaande voordelen:

  • Bedrijven hebben de mogelijkheid om hun facturen achteraf te betalen. Uiteraard ontvangt u een factuur bij de levering van uw producten;
  • Wij hanteren snelle levertijden, waarbij u uw bedrukte artikelen binnen 14 dagen ontvangt. Eventueel behoort een spoedlevering ook tot de mogelijkheden;
  • We regelen alles voor u van A tot en met Z;
  • De BOGO flessen zijn van hoge kwaliteit;
  • Uiteraard hanteren wij scherpe en eerlijke prijzen. Dit kunt u allemaal terugvinden in de offerte die u kunt aanvragen via onze website.

Gratis digitale proefdruk

Als u een offerte-aanvraag indient kunt u altijd een gratis digitale proefdruk van uw BOGO fles ontvangen. Dat houdt in dat wij u eerst een digitaal exemplaar laten zien alvorens we starten met de bedrukkingen. Daarmee bent u ervan verzekerd dat de fles helemaal correct is. Pas na uw akkoord starten we met de bedrukkingen.

Staffelkortingen mogelijk

Wilt u graag een BOGO fles bestellen met uw logo hierop? En wilt u daarnaast ook nog andere drinkflessen bedrukken? Dan kunt u een staffelkorting ontvangen. Uiteraard kunt u hiernaar informeren bij ons. Hoe meer artikelen u bestelt, hoe hoger de staffelkorting ook is. Daarover gaan we gaan met u in gesprek. Samen komen wij ongetwijfeld tot goede afspraken.

Vrijblijvend advies?

Wilt u graag een offerte-aanvraag indienen? Dan kunt u simpelweg navigeren naar de productpagina van het product waar u interesse in heeft. Heeft u echter nog vragen en neemt u daarom liever eerst even contact met ons op? Of wilt u uw aanvraag liever telefonisch doorgeven? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op: telefonisch zijn wij bereikbaar op het nummer +31 (0) 50 – 542 63 92 of u kunt mailen naar info@brandmore.nl. We staan u graag te woord.