Join the Pipe Bogo

Join the Pipe Bogo

Join the Pipe Bogo waterflessen zijn het helemaal dit jaar. We kunnen bijna zeggen dat deze waterfles de concurrentiestrijd aangaat met de wereldbekende dopper. Een Join the Pipe Bogo is een waterfles met een verhaal. De naam van de organistie is staat namelijk voor “buy one give one” BOGO!

Hiermee wordt bedoeld dat bij iedere verkochte BOGO er eenzelfde exemplaar gedoneerd wordt aan een Afrikaanse student. Hierdoor kunnen ook deze Afrikaanse studenten geheel hygiënisch water drinken. Het bedrukken van een BOGO voor uw bedrijf kan dus een zeer positieve werking hebben op uw imago.

Join the Pipe Bogo heeft zeer goed nagedacht over het ontwerp van deze fles. Zo is deze waterfles 100% lekvrij en heeft het een zeer strak uiterlijk. Hieronder ziet u een aantal exemplaren dat wij in ons assortiment aanbieden. Deze exemplaren zijn uiterst zorgvuldig voor u uitgezocht door drinflessen-bedrukken.nl om het beste restultaat te behalen. Wij denken graag met u mee wanneer u er aan zit te denken een BOGO te laten bedrukken. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op.

Zelf een BOGO laten bedrukken? Vraag direct naar de mogelijkheden of vraag geheel vrijblijvend een passende offerte aan.