Eindejaarsgeschenk personeel

Eindejaarsgeschenk personeel

Een eindejaarsgeschenk uitzoeken voor het personeel lijkt makkelijker dan je denkt. Op internet staan honderden aanbieders die je proberen te overtuigen wat nou echt het beste eindejaarsgeschenk is voor het personeel. Om de zoektocht wat makkelijker te maken helpen wij u een handje aangezien wij jarenlang ervaring hebben met het opleveren van mooire eindejaarsgeschenk.

Een duurzaam product?

Duurzaamheid lijkt de afgelopen echt een trend te worden. Bedrijven willen graag een steentje bijdragen aan een betere wereld en aanbieders brengen hier dan ook mooie oplossingen voor op de markt. Één van deze mooie oplossingen is de BOGO drinkfles. De naam van de fles is afkomstig van “Buy one give one”. Met de opbrengst van deze flessen wil het bedrijf waterputten gaan bouwen in derde wereld landen zodat de mensen daar ook zuiver en schoon drinkwater kunnen nuttigen.

Meer informatie over de BOGO>>

Eindejaarsgeschenk personeel opzoeken?

Op onze website bieden wij veel drinkflessen aan die u kunt bedrukken met een logo of slogan van uw bedrijf. Zo maakt u ook nog eens reclame voor uw eigen onderneming. Bekijk snel ons assortiment.